Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
تو امارگیری یه نمونه میتونه معرف کل باشه
2021-10-11 12:32:00

Similar Question:
#دانشگاه آزاد

و برای میل کردن مدرک کارشناسی دانشگاه آزاد به کنکوردیا پروسه اش به چه صورت هست؟ باید به واحد بین الملل دانشگاه آزاد برم؟
2021-08-31 05:15:00 #Montreal [به چه صورت] دانشگاه

من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ،،میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 06:46:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-08-31 13:19:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

من باید تعیین رشته کنم ،کارشناسی ارشد، هوش مصنوعی از دانشگاه خوارزمی و یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات میخواستم بپرسم بعدا برای دکتر بخوام اپلای کنم برای کانادا ، خوارزمی بهتره یا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات ؟؟چون شنیدم رنکینگ علوم تحقیقات بهتره ،کسی میتونه راهنمایی کنه ،ممنون میشم
2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

2021-09-04 00:39:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

2021-09-05 11:34:00 #Toronto [کارشناسی ارشد] دانشگاه

من لیسانس مهندسی عمران رو سال ۸۸ با معدل ۱۲.۳۳ از دانشگاه آزاد اهواز گرفتم بعد از فارغ التحصیلی تا الان به طور پیوسته سابقه کار تمام وقت مرتبط دارم به نظرتون شانسی برای ویزای تحصیلی ارشد دارم الان ۳۹ ساله هستم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید ?
2021-09-06 01:17:00 #Alberta [برای ویزای تحصیلی] دانشگاه

مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد فقط تا امروزه فقط دانشگاهای آزاد و غیر انتفاعی مجاز هستم که بزنم لطفا سریعتر بهم میگین که برای اپلای، از بین دانشگاه آزاد های شهرهای مختلف، مقطع کارشناسی ارشد، آیا اعتبارشون برای اپلای متفاوته؟ ینی اول شهرِ محلِ سکونتِ خودم رو بزنم که برا درس خوندن و بالا آوردن معدل راحت ترم، یا اینکه اول مثلا به ترتیب دانشگاه آزاد تهران شعبه مرکزی رو بزنم، بعد آزاد شمال تهران، بعد غرب تهران و بعد جنوب تهران و بعدم شهرهای دیگه مث اصفهان وشیراز و یزد و (شهر سکونت خودم
2021-09-10 05:54:00 #Ottawa [مقطع کارشناسی ارشد] دانشگاه

با مدرک موقت و ریزنمرات غیرقابل ترجمه دانشگاه آزاد میشه پذیرش اولیه گرفت؟
2021-09-11 23:25:00 #Vancouver [دانشگاه آزاد] دانشگاه

با مدرک موقت و ریزنمرات غیرقابل ترجمه دانشگاه آزاد میشه پذیرش اولیه گرفت؟
2021-09-11 23:26:00 #Ottawa [دانشگاه آزاد] دانشگاه

دیگه من پذیرش پاییزمو دیفر کردم دیفرم رو هم به اطلاع سفارت رسوندم ولی ویزامو برای مدت ترم پاییز صادر کردن گیج ها حالا چی کار باید بکنم؟
2021-08-30 03:50:00 #Ontario

از کسی ماشین داره که تاکسی کار کنه؟ به من اطلاع بدید حتی اگر از دوستاتونم هست پیشنهاد بدید لطفا
2021-09-06 19:40:00 #Ontario

اگر ارشدمو تو ایران تصویر سازی خونده باشم و بخوام ارشد مجدد برای رشته های دیگه هنر مثل هنر های زیبا یا ویژوال آرت یا تاریخ هنر اقدام کنم بازم آفیسر دلیل میخواد و ریجکت میکنه یا یه گرایش دیگس اوکیه؟ اینم بگم ترم ۳ هستم اگه درسمو تموم نکنم بازم آفیسر میفهمه؟ و حتی اگر نفهمه هم بعدا نمیشه هیچ استفاده ای از ارشد ایرانم بکنم تو کانادا؟
2021-10-14 02:10:00 #Ontario

من پذیرش دانشگاه رو دارم ولی درسم رو هنوز شروع نکردم صفحه mon portail من تقریبا هیچی نداره! فقط admission رو زده برای کس دیگه ای هم اینجوریه؟ چیکارش باید کرد
2021-11-04 13:39:00 #Ontario

سال بالایی، من میخوام بیمه دنتال و هلث رو آپاوت کنم ، ولی باید یه بیمه ی جایگزین معرفی کنیم ، بعضی ، خودشون رو معرفی کردن به عنوان employer و تونستن حذف کنن و خودمم حذف کردم به این طریق ، میخواستم بپرسم اگر اینجوری حذف کنیم ، بعدا مدرکی از من نمیخوان، چون من سال گذشته هم همینجوری حذف کردم ولی ایران بودیم و چیزی نخواستن... در این مورد هم ایمیل زدم که من بیمه ی تکمیلی ، ایران دارم و نمیخوام این بیمه رو ، درست جواب ندادن، کسی اطلاعاتی در مورد اپ اوت کردن دنتال و هلث داره که اجباری هست یا نه؟ متشک
2021-09-07 13:40:00 #Ontario

دوهفته پیش یکی از ایرانی که unbc اپلای کرده بودن به من پیام دادن و گفتن دانشگاه unbc بهشون ایمیلی داده در ارتباط با اینکه مدرکشون معتبر نیست با اینکه ترجمه رسمی و مهر دادگستری هم داشت وقتی پرسیدم مهر پزارت علوم داره گفتن نه و وقتی تاییدیه رو گرفتن و ترجمه کردن دانشگاه قبول کرد ازشون.
2021-09-04 08:12:00 #Ontario